Copyright & disclaimer

BoomkwekeRijnen vof werkt hard aan het zo volledig mogelijk houden van deze website. Het is echter mogelijk dat informatie die op deze site gepubliceerd wordt onvolledig of onjuist is. De informatie op deze website kan ten alle tijden gewijzigd worden zonder enige kennisgeving.

Bezoekers van deze website mogen geen informatie van deze website openbaar maken of kopiƫren, zonder toestemming van BoomkwekeRijen vof.

BoomkwekeRijnen vof kan niet garanderen dat informatie op deze site geschikt is voor uw specifieke doeleinden. De informatie wordt u enkel aangeboden zoals op de website vermeld staat, u kunt aan deze informatie geen rechten ontlenen.

BoomkwekeRijnen vof is in geen geval aansprakelijk voor geleden schade in welke vorm dan ook, welke in verband gelegd kan worden met het gebruik dan wel onbereikbaarheid van deze website.

Indien u vragen en/of opmerkingen heeft over deze disclaimer, kunt u contact opnemen met BoomkwekeRijnen.

 

 

 

 

Nieuws

Opendag
Graag nodigen wij u uit om op 20 of 21 september 2022 een bezoek te brengen aan de bedrijven van Greencentre Oirschot. U bent van harte welkom tussen 8.00 en 17.00 uur! Voor meer informatie klik hier.

Boomkwekerij


Breed sortiment
   » Spillen
   » laanbomen
   » parkbomen
   » naaldbomen
   » struiken


Vragen ?

   » T. 06 2017 3813
   » E. Bart@BoomkwekeRijnen.nl

 
Geeneindseweg 4 - 5688 JT - Oirschot - T. 06 2017 3813 - E. Bart@BoomkwekeRijnen.nl